Департаменту освіти і науки Запорізької міської ради

Департаменту освіти і науки Запорізької міської ради

неділю, 13 листопада 2016 р.

Зустріч у Бердянську

11.11.2016 року у Бердянському педагогічному університеті було проведено форум «Реалізація спільного європейського проекту Темпус-IV «Підготовка педагогів та освітніх менеджерів до роботи з гетерогенними групами й організаціями», у якому взяв роботу НМЦ департаменту освіти і науки ЗМР. 
 Слухачів Форуму ознайомили з практико орієнтованими стратегіями розвитку та вдосконалення інклюзивного начального процесу; розкрили умови створення та фукціювання доступного психолого-педагогічного супроводу осіб з особливими освітніми потребами; були надані рекомендації педагогам щодо організації роботи в інклюзивному класі; висвітлені основні підходи та технології диференціації навчання та виховання дітей в умовах інклюзивного середовища. 

Дуже цікавою була доповідь директора Компетентнісного центру інклюзивної освіти БДПУ, проф. Казанцевої Лариси Іванівни, а координатор проекту Темпус-IV «Підготовка педагогів та освітніх менеджерів до роботи з гетерогенними групами й організаціями», проф. Ольга Грауманн поділилася досвідом роботи щодо інклюзивної освіти у Німеччині. 
Зустріч була дуже цікавою. Дякуємо за Бердянському педагогічному університеті за можливість спілкування, обміном досвідом щодо поліпшення організації корекційної роботи.

Немає коментарів:

Дописати коментар